Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη 23 Ιανουαρίου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Διονύσου, κ. Δ. Ζαμάνη, διαπαραταξιακή σύσκεψη για τις εξελίξεις στο ζήτημα των διοδίων, μετά από την πρόσφατη έγκριση της σχετικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ).
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της εντεταλμένης για το θέμα δικηγόρου του Δήμου Διονύσου κας Αγγ.  Χαροκόπου, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για όλες τις πτυχές των τελευταίων εξελίξεων.

Ο κος Ζαμάνης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο συνομιλίας του με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη για το θέμα και τις δηλώσεις του υπουργού περί μη εγκατάστασης πλευρικών διοδίων στους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης καθώς και στις ενέργειες του Δήμου  για την άμεση κατάθεση αίτησης αναστολής και ακύρωσης της ΜΠΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αποφασίστηκε ο πλήρης συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών  καθώς και η πραγματοποίηση άμεσης συνάντησης με τον Δήμο Κηφισιάς για τον από κοινού προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων των δύο Δήμων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Διονύσου, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.