Το είχαμε αισθανθεί σαν ανάγκη! Το θέλαμε πολύ και το πραγματοποιήσαμε! Ένα όμορφο party για τη νεολαία της πόλης μας, μια νεολαία που μας έδειξε την ωριμότητά της και τις ανησυχίες της για τα δημοτικά δρώμενα, ενώ όλοι εμείς πιστεύαμε πως οι νέοι μας είναι αδιάφοροι!
              Όλα αυτά έγιναν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου  2018 στις 21.30 στην καφετέρια ALIOS στην Πεύκη όπου η δημοτική μας ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 οργάνωσε μια όμορφη νεολαιίστικη συνάντηση με ποτό, μουσική κατάλληλη μα προ πάντων με πολύ συζήτηση επί όλων γενικά των θεμάτων. Η αίθουσα της καφετέριας γρήγορα γέμισε από νέους και νέες της πόλης μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.
              Υπήρξε κέφι αρκετό, το οποίο φρόντισε να το επενδύσει κατάλληλα με τη μουσική του ο DJ της βραδιάς. Όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι υποδεχθήκαμε τους νέους προσκεκλημένους μας προσφέροντάς τους δωρεάν το πρώτο ποτό που ήταν ένα ποτήρι κρασί λευκό ή κόκκινο, προσφορά της Δημοτικής μας Ομάδας. Αλλά στην υποδοχή είχαμε φροντίσει να έχουμε και τη δική μας νεολαία η οποία άλλωστε  διοργάνωσε το party.
              Ήταν μια όμορφη βραδιά γιατί μαζί με τη διασκέδαση φροντίσαμε να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους με όρεξη και κέφι για δημιουργία και συμμετοχή στα κοινά! Και σ αυτό δικαιωθήκαμε απόλυτα γιατί βρεθήκαμε ανάμεσα σε νέους της πόλης μας που μας κατέπληξαν και μας προβλημάτισαν με τις απόψεις τους.
              Αποφασίσαμε πως τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά για να δίνεται η ευκαιρία με αφορμή αυτού του είδους τις νεολαιίστικες συνάξεις  στους νέους μας, να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις διασκεδάζοντας μεν, αλλά και εκφράζοντας τις απόψεις τους μέσα από πολύ ώριμο πολιτικό αισθητήριο!
             Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε και σας υποσχόμαστε πως σύντομα το εγχείρημα θα το επαναλάβουμε!!


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.