Μία 58χρονη γυναίκα, η οποία για περίπου έναν χρόνο έστειλε μέσω e-mail απειλητικές επιστολές σε πολιτικά πρόσωπαδιπλωμάτες και στελέχη δημόσιων οργανισμών, προσήχθη την Παρασκευή στη Γ.Α.Δ.Α. από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη -μετά την εξέταση της από ψυχιάτρους- καθώς κρίνεται ψυχικά διαταραγμένη και ακίνδυνη για τέλεση εγκληματικών πράξεων. Άλλωστε, οι αστυνομικοί γνωρίζουν πλέον την ταυτότητά της και είναι εύκολο να την εντοπίσουν σε περίπτωση που συνεχίσει τις μαζικές αποστολές επιστολών.
Η ίδια, κατά την εξέταση της από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ομολόγησε ότι είχε στείλει μέσω e-mail και φαξ επιστολές σε πρώην πρωθυπουργούς (Αντώνης Σαμαράς), προέδρους κομμάτων (Κυριάκος ΜητσοτάκηςΒασίλης Λεβέντης) κ.ά. Μεταξύ των αποδεκτών ήταν ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκος Σακελλαρίου και ο τέως πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, ενώ είχε στείλει επιστολές και στις πρεσβείες της Γαλλίας των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Ρωσίας κ.ά.
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η δράση της ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 και οι αστυνομικοί την εντόπισαν μετά από μήνες ερευνών.