Στην εξαιρετική εκδήλωση της Ένωσης Γονέων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετείχε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν και να βραβευθούν οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διακρίθηκαν σε τομείς της εκπαίδευσης, των επιστημών, των τεχνών του πολιτισμού και του αθλητισμού.


Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία τα εξής:  
«Μπράβο σε όλα τα παιδιά, στους μαθητές μας που συμμετείχαν στις δραστηριότητες, στους μαθητές που διακρίθηκαν, στους άξιους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς που συνέβαλαν τα μέγιστα για τις επιτυχίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στην Ένωση Γονέων για την υπέροχη πρωτοβουλία!
Εμείς ως Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τη νέα γενιά, τα παιδιά μας. Και αυτό αποτυπώνεται σε μια σειρά από δράσεις για όλες τις ηλικίες. Έχουμε ανακατασκευάσει και πιστοποιήσει βάσει τη νέας νομοθεσίας και τις 17 παιδικές χαρές του Δήμου μας, ενώ αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας υποδομές είτε μέσω της ανακατασκευής των υπαρχόντων, είτε μέσω μέσα από την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων.

To σπουδαιότερο είναι ότι προσπαθούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των μαθητών σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Συγκεκριμένα για το 2018 έχουμε δεσμεύσει 400.000 από τον προϋπολογισμό μας για συντήρηση και επισκευή των σχολικών μονάδων. Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά με υγεία και δύναμη!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.