Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάστηκε στον πολιτιστικό πολυχώρο PIREE. Πρόκειται για την 5η ατομική έκθεση της Εμμανουέλας Αργυροπούλου με τίτλο: «ΕΡΩΤΑΣ /ΦΩΣ», που τα ασπρόμαυρα έργα της έχουν ως πηγή έμπνευσης τους ερωτικούς στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.  

Την έκθεση, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, εγκαινίασε ο ίδιος ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος.


Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε μήνυμα τονίζει: «Επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη στην πόλη μας. Θέλουμε ο Πειραιάς να συμμετέχει ποικιλοτρόπως στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της χώρας. Θα ήθελα να συγχαρώ τη φωτογράφο για την πρωτοτυπία του θέματος και την καλαισθησία των έργων της και εύχομαι κάθε επιτυχία στην έκθεση».


Η κα Εμμανουέλα Αργυροπούλου, σε δήλωσή της τόνισε: «Η έκθεση «EΡΩΤΑΣ/ΦΩΣ», είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα, καθώς πρόκειται για φωτογραφικά έργα, εμπνευσμένα  από τους ερωτικούς κυρίως στίχους του σπουδαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο οποίος αποτελεί μια διαρκή έμπνευση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η 5η ατομική μου έκθεση φιλοξενείται στον Πειραιά, μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επίκεντρο καλλιτεχνικών και πολιτιστικών γεγονότων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά και προσωπικά τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την υποστήριξη της έκθεσης».


Η έκθεση θα διαρκέσει  έως τις  4/3/2018 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.