Στην Εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος.
Στην Εκδήλωση απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. τιμητική πλακέτα για την αρωγή του Συνδέσμου στο 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης.
Παράλληλα εορτάστηκαν και τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συστήματος, με τη συμμετοχή δασοπροσκόπων όλων των βαθμίδων, σε δρώμενα και μικρά θεατρικά σκετς όπου κυριάρχησε το κέφι και το τραγούδι των παιδιών κάθε ηλικίας.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης:
«Θέλω να ευχηθώ, τα 30 χρόνια του Συστήματος των Δασοπροσκόπων της Πεντέλης να γίνουν πολλά ακόμη περισσότερα και να υπάρχει για να συνεχίσει να προσφέρει όπως κάνει μέχρι σήμερα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Προσκόπους της Πεντέλης για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις δεκάδες δράσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας.

Οι πρόσκοποι είναι σημαντικοί αρωγοί μας, διότι ενισχύουν και προάγουν όλο και περισσότερο το παράδειγμα εθελοντισμού που επιδεικνύουν στην κοινωνία και το οποίο λειτουργεί θετικά για την αφύπνιση των συμπολιτών μας σε θέματα εθελοντισμού, αλλά και ευαισθησίας για την φυσική και δασική μας κληρονομιά.

Τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή τη μαζική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας, που στόχος μας είναι να επεκταθούν και να συνεχιστούν.  Καλή Χρονιά σε όλους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.