Στην Εθελοντική Δράση Δενδροφύτευσης «Ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας» που διοργάνωσε στο Κεφαλάρι ο Δήμος Κηφισιάς, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος.
Ειδικότερα, πρόκειται για τη δεύτερη δενδροφύτευση εντός αστικού ιστού του Δήμου Κηφισιάς που διοργανώθηκε από την διεύθυνση πρασίνου του Δήμου σε ένα χώρο πρασίνου επί των οδών Γούναρη, Θέτιδος, και Πευκών στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, σε συνέχεια των δράσεων αναδάσωσης που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Σ.Π.Α.Π., στις παρυφές του Πεντελικού στην Κηφισιά, στην περιοχή του Κοκκιναρά.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Εξυπηρέτησης Πολιτών, πρόληψης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κηφισιάς Απόστολος Κασιούρας, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού κι Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς, Ζέτη Κασιμάτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Γιώργος Κομιανός.


Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε κατά τη διάρκεια της δενδροφύτευσης:
«Η δράση του Σ.Π.Α.Π. ως γνωστόν, δεν περιορίζεται στο βουνό, αλλά επεκτείνεται και στο αστικό και περιαστικό πράσινο των Δήμων Μελών.  Στηρίζουμε τις προσπάθειες των Δήμων Μελών μας σε συνέχεια και των δράσεων που πραγματοποιούμε με αυτούς.  Είναι σημαντικό το έργο που έχουμε κάνει σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς και η σημερινή δράση θα μπορούσε να θεωρηθεί η συνέχεια του σε αστικό επίπεδο.  Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέρμη να υποστηρίζουμε όλες τις δράσεις των Δήμων Μελών που έχουν σαν στόχο το πρασίνισμα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε.  

Θα ήθελα να συγχαρώ τους αιρετούς και τους εργαζομένους του Δήμου Κηφισιάς, αλλά πάνω από όλα τους εθελοντές ευαισθητοποιημένους πολίτες που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν σε ένα ακόμη περιβαλλοντικό κάλεσμα.  Το πρασίνισμα των γειτονιών θα πρέπει να είναι και αυτό ένας από τους στόχους μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.