Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα πορείες του ΠΑΜΕ, της ΑΔΕΔΥ, οργανώσεων της εξωβουλευτικής αριστεράς και συλλογικοτήτων, στο κέντρο της Αθήνας με προορισμό το υπουργείο Οικονομικών.
Με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια και κατευθύνονται προς το Υπουργείο Οικονομικών.
Οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν, όπως αναφέρουν «την προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο, καθώς επίσης και να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία».
Διαδηλωτές της ΑΔΕΔΥ, καθώς κι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ξεκίνησαν από την πλατεία Κοραή και κατευθύνονται κι αυτοί προς το υπουργείο Οικονομικών.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα «ώστε να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να παρθούν μέτρα πραγματικής προστασίας τους και να καταργηθεί το ιδιώνυμο (νόμος Κοντονή) σε βάρος των αγωνιζόμενων».