Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ!
Επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες όπου είχε παραβρεθεί σε συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών και ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός προχώρησε στην απερίφραστη καταδίκη τους, ενώ αναφερόμενος στις εκρηκτικές αντιδράσεις των κατοίκων του Γραμματικού σε βάρος της Ρένας Δούρου αναφορικά με το έργο κατασκευής ΧΥΤΥ στο Γραμματικό σημείωσε : 

«Η κα Δούρου επί μήνες προεκλογικά υποδαύλιζε τις αντιδράσεις των κατοίκων στο Γραμματικό, μιλώντας για περιβαλλοντικά εγκλήματα και ζητώντας λαϊκό ξεσηκωμό. 

Σήμερα όχι μόνο κρύβεται και τους αποφεύγει, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους, αλλά έφτασε στο σημείο να εκπονήσει μελέτη με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (εδώ) που αποδεικνύει ότι το έργο είναι περιβαλλοντικά άρτιο και ασφαλές.

Για ακόμη μία φορά η διαδρομή από το όχι στο ναι και από το ναι στο όχι αποδείχθηκε για την κα Δούρου εύκολη υπόθεση. Δεν μας ξενίζει, αφού έχει αναγάγει το ψέμα και την κωλοτούμπα σε επιστήμη. 

Οι κάτοικοι δεν είναι κορόιδα, ούτε αφελείς. Τους παραμύθιασε, τους φλόμωσε στο ψέμα, τους εξαπάτησε ωμά και αντιδρούν. 

Εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από δικαιολογίες. Μιλήσαμε με τη γλώσσα της αλήθειας για το έργο που γίνεται με κοινοτικά χρήματα και τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Πλέον η κατάσταση στο Γραμματικό θυμίζει βραδυφλεγή βόμβα, όπως και η γενικότερη κατάσταση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, όπου εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό βήμα προς τα εμπρός με αποτέλεσμα το αδιέξοδο να έρχεται ολοένα και πιο κοντά».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.