Αποτέλεσμα εικόνας για η αθηνα ειμαστε εμεις logo

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας βρέθηκε στην κοπή πίτας της παράταξης του Γιάννη Σγουρού.
 
 
 
 
2.
Η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τα Πατήσια γιόρτασαν τον Αγ.Αντώνιο.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας με την Σύμβουλο της 5ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και μέλος της πρωτοβουλίας μας παρευρεθήκαμε χτες το απόγευμα που τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η πάνδημη λιτανεία της εικόνας στα όρια της ενορίας, με αθρόα συμμετοχή κόσμου.
 
 
3. Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας με τον Γιώργο Βιδάλη πρώην Διοικητή του Α.Τ. Ομονοίας και συντονιστή της θεματικής ενότητας «Ασφάλεια» της πρωτοβουλίας μας, βρεθήκαμε στην κοπή πίτας των συνταξιούχων Αστυνομικών.
Η προσφορά τους στην Αθήνα μας ανεκτίμητη! Τους ευχαριστούμε!
 
 
4.
Η Ελληνίδα στην Αντίσταση!
Λίγες μόνον ηρωίδες έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο κι έγιναν θρύλος: Λέλα Καραγιάννη, Σύλβια Αποστολίδου-Ιωαννίδου, Ηλέκτρα Αποστόλου, Ηρώ Κωνσταντόπουλου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τεντόμας βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδερμος 74 και η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών τιμώντας την Σύλβια Αποστολίδου-Ιωαννίδου. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές!
 
 
5.
Η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τα Κάτω Πατήσια γιόρτασαν τον Αγ.Μάρκο Ευγενικό.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας μας με τον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη παρευρεθήκαμε το απόγευμα, που τελέστηκε ο μεθεόρτιος εσπερινός και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η πάνδημη λιτανεία της εικόνας στα όρια της ενορίας, με αθρόα συμμετοχή κόσμου.
 
 
6.
Καλημέρα από Βοτανικό! Πολύ ενδιαφέρουσα η βόλτα , με τις δύο καλές φίλες την Δέσποινα και Κατερίνα! Το σπουδαιότερο όμως ότι,  έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για την περιοχή αυτή της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια υποβαθμίζεται συστηματικά!
 
 
7.
Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου: Ελλάδα και Αλβανία! Φυγή στο Μέλλον ή Επιστροφή στο Παρελθόν;
Θαυμάσιο βιβλίο το οποίο παρουσίασαν η Μαριέττα Γιαννάκου, Σταύρος Λυγερός, Λευτέρης Οικονόμου, Άγγελος Συρίγος, Γιώργος Χατζηθεοθάνους, Αλέξανδρος Μαλιάς.
 
 
8.
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας με μέλη της πρωτοβουλίας, βρεθήκαμε κοντά σε συλλόγους και σωματεία στις γειτονιές της Αθήνας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους αυτούς που προσφέρουν εθελοντική εργασία καθημερινά στην πόλη !
Πολλά μπράβο σε όλους!
 
 
9.
Με εκπρόσωπους των λεσχών φιλίας της Αθήνας ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας με τον Σύμβουλο της 1ης Κοινότητας Σάκη Αθανασάκη συζητάμε το σχέδιο του κανονισμού λειτουργίας τους, το οποίο θα συζητηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόσα χρόνια έχουν ακούραστα δουλέψει για μας τους νεότερους και στηρίζουν με τις πενιχρές σήμερα συντάξεις τους την οικογένεια. Ας τους ακούσουμε έχουν να προσφέρουν πολλά!
 
 
 
10.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ στα Σεπόλια. Μαζί με τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας  ήταν εκεί η κ. Πόπη Γιαννοπούλου πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, ο Σύμβουλος της 4ης Κοινότητας κ. Γιώργος Ρωμανέας και πάρα πολλά παιδιά!
 
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της πρωτοβουλίας  Χρήστος Τεντόμας στην κοπή πίτας της Ένωσης Κεντρώων.
 
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.