Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη ρομαντική ταινία «Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» και για 2η εβδομάδα, τον σκανταλιάρη, αλλά αξιαγάπητο «Πίτερ Ράμπιτ» (μεταγλωττισμένο), από την Πέμπτη του Πάσχα 12 Απριλίου, έως και την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018.


ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (μεταγλ.)
(PETER RABBIT)

Ώρες προβολών: 6.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Will Gluck
Ιστορία και σενάριο: Rob Lieber and Will Gluck

Βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες «Peter Rabbit» της Beatrix Potter. Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912, οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του, στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πήτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor (Domhnall Gleeson) και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους (Rose Byrne). Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.




Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ – Α΄ προβολής
(Midnight Sun)

Ώρες προβολών: 7.30 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Scott Speer
Σενάριο: Kenji Bando, Eric Kirsten
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle

Κινδυνεύοντας από την έκθεση στο φως του ήλιου, η 17χρονη Κέιτι περνάει την ημέρα της στο σπίτι συντροφιά με τον πατέρα της και την καλύτερή της φίλη. Τα βράδια όμως ο κόσμος της αλλάζει και γίνεται μαγικός: μπορώντας πλέον να κυκλοφορεί άφοβα, η Κέιτι περνά την ώρα της στον σιδηροδρομικό σταθμό, παίζοντας κιθάρα. Μια νύχτα, η μοίρα την ενώνει με τον Τσάρλι και οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά κατά τη διάρκεια ενός ιδανικού καλοκαιριού. Η αγάπη θα τους αλλάξει για πάντα – μπορεί όμως το όνειρο να κρατήσει; Μια μοναδική ιστορία για τη δύναμη της θέλησης και του έρωτα.



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.