Οι Δήμαρχοι της Νότιας Αθήνας (Π. Φάληρο, Άλιμος, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) συναντήθηκαν σήμερα, 13/4/2018, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, καθώς και με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι Δήμαρχοι επεσήμαναν τα σοβαρά θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πόλεων τους, έκαναν τις προτάσεις τους και ζήτησαν ριζική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, που μαστίζει τα Νότια προάστια εδώ και πολύ καιρό.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ενημέρωσε τον Υπουργό για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών από τα φαινόμενα κλοπών και ληστειών σε σπίτια και καταστήματα του Αλίμου, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος με τις εκδιδόμενες γυναίκες και ζήτησε ενίσχυση των περιπολιών και του προσωπικού τού Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου.
Ο Υπουργός κ. Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκαν να βελτιωθεί άμεσα η αστυνόμευση και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλα τα φαινόμενα που επεσήμαναν οι Δήμαρχοι. Προγραμματίστηκε η άμεση λήψη μέτρων, όπως η αύξηση του προσωπικού των Τμημάτων και η αύξηση των περιπολιών.
Η επόμενη συνάντηση Υπουργού και Δημάρχων ορίστηκε για τις 15 Μαΐου, δηλαδή σε έναν μήνα, οπότε και θα εκτιμηθεί η απόδοση των μέτρων και θα ληφθούν ανάλογες αποφάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.