«Γλοιώδη», «βύσμα» και «τον χειρότερο διευθυντή του FBI στην ιστορία» χαρακτήρισε τον Τζέιμς Κόμεϊ, ο Αμερικανός πρόεδρος, σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Κόμεϊ που χαρακτήρισε τον Τραμπ «ακατάλληλο από ηθική άποψη» για να ασκεί το προεδρικό αξίωμα.
Ειδικότερα, ο Κόμεϊ δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Τραμπ είναι επικίνδυνος, «ακατάλληλος από ηθική άποψη» για να ασκεί το αξίωμα, και κάνει «τρομακτική ζημιά» στους θεσμικούς κανόνες ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ο Αμερικανός πρόεδρος να είναι ευάλωτος σε εκβιασμό από τη Ρωσία.
Αντιδρώντας σε αυτές του τις δηλώσεις αλλά και στην κυκλοφορία του βιβλίου του αύριο, Τρίτη, ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τον Κόμεϊ μεταξύ άλλων «γλοιώδη», «βύσμα» και ότι «θα μείνει στην ιστορία ως ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ διευθυντής του FBI στην ιστορία, μακράν!»
Τα τελευταία οργισμένα tweet του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα ήταν μέρος μιας σειράς επιθέσεων των Ρεπουμπλικάνων και του Λευκού Οίκου ενάντια στον Κόμεϊ, με τις οποίες προσπάθησαν να τον δυσφημίσουν και να τον παρουσιάσουν ως έναν απογοητευμένο εργαζόμενο.
«Απίστευτο, ο Τζέιμς Κόμεϊ δηλώνει ότι οι δημοσκοπήσεις, στις οποίες η διεφθαρμένη Χίλαρι προηγείτο, επηρέαζαν τους χειρισμούς στην υπόθεση έρευνας των e-mail της. Με άλλα λόγια, ο Κόμεϊ έλαβε αποφάσεις με βάση το γεγονός ότι η Χίλαρι θα κέρδιζε, και ο ίδιος ήθελε μια δουλειά. Αξιολύπητο»!
Unbelievably, James Comey states that Polls, where Crooked Hillary was leading, were a factor in the handling (stupidly) of the Clinton Email probe. In other words, he was making decisions based on the fact that he thought she was going to win, and he wanted a job. Slimeball!
«Ποτέ δεν ζήτησα από τον Κόμεϊ αφοσίωση. Με το ζόρι γνωριζόμασταν. Ακόμη ένα από τα πολλά ψέματά του. Οι “σημειώσεις” του είναι FAKE»!
I never asked Comey for Personal Loyalty. I hardly even knew this guy. Just another of his many lies. His “memos” are self serving and FAKE!
«Ο γλοιώδης Τζέιμς Κόμεϊ, ένας άνθρωπος που πάντα καταλήγει άσχημα χτυπημένος, θα μείνει στην ιστορία ως ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ διευθυντής του FBI».

Slippery James Comey, a man who always ends up badly and out of whack (he is not smart!), will go down as the WORST FBI Director in history, by far!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.