Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Άλσος Βαρβαρέσου το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού. Το Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε από το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με το σύνθημα «Προστατεύουμε τον Πλανήτη μας».
Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης:  «To Φεστιβάλ Παιδιού είναι η μεγάλη γιορτή του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το 41ο Φεστιβάλ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου μας με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων, σχολείων, εκπαιδευτικών δομών του ΠΕ.Α.Π., εθελοντών και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, είχε τέτοια απήχηση. Και ακόμη πιο χαρούμενος γιατί είδα πόσο το χάρηκαν τα ίδια τα παιδιά.
Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνέβαλλαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία οι προφεστιβαλικές δράσεις και αυτό το εξαιρετικό τριήμερο φεστιβάλ! Πρώτα από όλους στη συντονιστική επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕ.Α.Π., αλλά και στους χορηγούς μας! Και αρχίζουμε από σήμερα να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.