Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στο πλαίσιο της συνέχειας των δράσεων για καθαρισμό των ξερών χόρτων σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές των Δήμων Μελών του, συνέδραμε το Δήμο Βριλησσίων, σε καθαρισμό σημείων που υπεδείχθησαν από το Δήμο, βοηθώντας έτσι στην προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π. βοήθησαν το Δήμο Βριλησσίων, σε καθαρισμούς και αποψιλώσεις από ξερά χόρτα κατά μήκος της Λεωφόρου Πεντέλης, στο ρέμα Βριλησσού πέριξ του Σισμανογλείου και στο Δάσος Θεοκλήτου.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου Βλάσσης Σιώμος της ΚΕΔΕ δήλωσε:

«Συνεχίσαμε και την εβδομάδα που πέρασε το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων στους Δήμους Μέλη.   Tην εβδομάδα που πέρασε παρείχαμε τη συνδρομή μας στο Δήμο Βριλησσίων, με στόχο των καθαρισμό των περιοχών που μας υπέδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους Μέλη μας.  Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων Μελών μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.