Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε σήμερα ότι ένας από τους δικηγόρους του, ο Μάικλ Κόεν, εξαγόρασε τη σιωπή της πρώην πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, με το ποσό των 130.000 δολαριών, που όμως δεν αντλήθηκε από τα ταμεία της προεκλογικής εκστρατείας του και ο ίδιος ο Πρόεδρος το έμαθε αργότερα.
Με σειρά αναρτήσεων στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίστηκε την Τετάρτη ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νυν νομικός σύμβουλός του, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε γι' αυτό και μάλιστα στη συνέχεια τον αποζημίωσε δίνοντας του κάθε μήνα ένα μέρος των χρημάτων.
«Τα χρήματα από την καμπάνια ή τις συνεισφορές της καμπάνιας δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στη συναλλαγή αυτή. Ο Κόεν, ένας από τους δικηγόρους μου, λάμβανε ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, όχι όμως από τα χρήματα της προεκλογικής εκστρατείας. Με το πόσο αυτό τακτοποίησε την ιδιωτική συμφωνία εχεμύθειας μεταξύ δύο μερών», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter και προσέθεσε ότι τέτοιου είδους συμφωνίας είναι «συχνό φαινόμενο μεταξύ διασημοτήτων και πλουσίων».
Ο Τραμπ είχε πει τον περασμένο μήνα σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One πως δεν γνώριζε για την πληρωμή στην Ντάνιελς ούτε για την προέλευση των χρημάτων ενώ ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί πως ο Τραμπ είχε σεξουαλικές επαφές με την Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Στόρμι Ντάνιελς.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.