Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησαν για τους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και τη Βρετανία.
«Είχα σήμερα τη χαρά να συναντήσω τον πρίγκιπα Κάρολο και να έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του, τόσο για τους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και την Βρετανία, όσο και για το μέλλον των δύο χωρών μας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter.
Νωρίτερα, το πριγκιπικό ζεύγος, είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τη σύζυγό του, Βλασία στο Προεδρικό Μέγαρο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Καμίλα Πάρκερ φέρεται επίσης να επισκέφθηκε, έπειτα από πρόταση της συντρόφου του Πρωθυπουργού, Περιστέρας Μπαζιάνα, το Μουσείο Μπενάκη. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Καρόλου και της Καμίλα στη χώρα ήταν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ενώ το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 20:30 το βράδυ, με το δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν τους ο Προκόπης Παυλόπουλος.