Έντονες βροχοπτώσεις ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής στον νομό Αττικής προκαλώντας προβλήματα στα βόρεια και τα νότια προάστια.
Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Γεωργίου Παπανδρέου στη Γλυφάδα.
Νωρίτερα η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις από το Μενίδι για απεγκλωβισμό οδηγών από δυο ΙΧ , χωρίς τελικά να χρειαστεί να επέμβει αφού οι οδηγοί είχαν βγει μονοί τους από τα αυτοκίνητα τους.
Προβλήματα στη Φθιώτιδα 
Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα που από το βράδυ του Σαββάτου πλήττουν τα βόρεια της χώρας. Μετά την Θεσσαλονίκη και το Βόλο οι βροχές επεκτάθηκαν στα κεντρικά και τα νότια της χώρας.
Συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα όπως αναφέρει το Lamiareport.gr η βροχόπτωση είναι έντονη στα  δυτικά και βόρεια του νομού.
Στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού στο ύψος της Καμηλόβρυσης χώματα και πέτρες έπεσαν μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς παρά τα έντονα φαινόμενα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά ατυχήματα ή ζημιές. Το μπουρίνι πέρασε και από τις ακτές της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Λοκρίδας, κάνοντας άνω κάτω τις παραλίες και τα καταστήματα που ήταν γεμάτα κόσμο. Παρότι μέσα στην πόλη της Λαμίας δεν έβρεξε πολύ, τα νερά που κατεβάζει ο χείμαρρος από το Δομοκό είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο χείμμαρος της Ροδίτσας να έχει υπερχειλίσει και να έχει καταστεί απροσπέλαστος.
Τρίκαλα: Ζημιές στις καλλιέργειες
Οι ουρανοί άνοιξαν και στα Τρίκαλα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να εκδηλώνονται από νωρίς το μεσημέρι τόσο στη πόλη, όσο και σε όλο τον νομό Τρικάλων.
Κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr οι ισχυρές καταιγίδες και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν από απόψε.
Προβλήματα σε Καστοριά και Φάρσαλα
Στην Καστοριά χείμαρρος πέρασε μέσα από τα χωριά Βρύση και Κορομηλιά με αποτέλεσμα να επέμβουν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα για αντλήσεις υδάτων. 
Στα Φάρσαλα από το χωριό Βαμβακού μεταφέρθηκαν 6 άτομα μέσα από τα σπίτια τους σε ασφαλές σημείο, λόγω της υψηλής στάθμης των υδάτων.