Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργιάδης: Ο κ. Καμμένος είναι σε απόλυτη ομηρία από τον κ. Τσίπρα

Για απόλυτη συνεννόηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική σύγκρουση γιατί ο κ. Καμμένος είναι σε απόλυτη ομηρία από τον κ. Τσίπρα.  Παράλληα ασκεί δριμύ κατηγορώ στον πρωθυπουργό για τα περί αποστασίας τονίζοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν υποδείξεις περί ακροδεξιάς και να κατηγορούν αυτοί που κυβερνούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
« Όταν ο κ. Τσίπρας αποφασίσει τις εκλογές, θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή και ο κύριος Καμμένος δήθεν θα τον ρίξει, μήπως και πείσει κανέναν ότι ξαφνικά έγινε ξανά Μακεδονομάχος. Άρα, δεν υπάρχει καμία πραγματική σύγκρουση. Ο κύριος Καμμένος είναι σε απόλυτη ομηρία από τον κύριο Τσίπρα».
Στο ερώτημα περί 151 ή 180 ψήφους στη Βουλή για τη συμφωνία για το ονοματολογικό ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την συμφωνία, σε κάθε περίπτωση, και σε αυτή και στην επόμενη Βουλή, όπως άλλωστε είπε ο πρόεδρός της. «Άρα, εμάς δεν μας αφορά η συζήτηση περί 151 ή 180».
Στις κατηγορίες περί αποστασίας και για έκρηξη ακραίων δεξιών φαινομένων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρει πως «μας κατηγορούν οι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που κυβερνούν με τον κύριο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες» και τονίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, γιατί μαζί καταψήφισαν τον κύριο Σταύρο Δήμα και έριξαν την Κυβέρνηση του κυρίου Αντώνη Σαμαρά».
Χαρακτήρισε αστεία τα περί αποστασίας και ανέφερε πως σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρία Μεγαλοοικονόμου, η οποία εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων. «Δηλαδή, αποστασία είναι μόνο αν φεύγει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι όταν πηγαίνει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.
«Δεν με ανησυχεί καθόλου η δημιουργία δεξιότερου της Νέας Δημοκρατίας κόμματος, στην παρούσα φάση», ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης , «διότι πιστεύω ότι το πρόταγμα της κοινωνίας στις επόμενες εκλογές θα είναι να μείνει ή να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά συνέπεια, η έκφραση του κόσμου σε αυτό το ερώτημα θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσες προσπάθειες και να γίνουν για να διασπαστεί ο δικός μας χώρος από διάφορα κέντρα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.