Αποτέλεσμα εικόνας για δουρου
Συνάντηση με αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής είχε χθες το απόγευμα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων παρουσίασε τα αιτήματά της σχετικά με την ανάγκη γρήγορης και άμεσης επούλωσης των πληγών που άφησαν πίσω τους οι φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου. Από την πλευρά της η Περιφερειάρχης επισήμανε τη βούληση της Περιφέρειας Αττικής να συνδράμει αφενός στην επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν στην αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση της περιοχής, και αφετέρου, να επεκτείνει πρωτοβουλίες που απαντούν σε κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας των πληγέντων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης και ευρύτερα ζητήματα σχετικά με τα θέματα της αυθαίρετης δόμησης, κ.α., όπου η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της ότι δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στην προτεραία κατάσταση.

Στη συνάντηση μετείχαν πέρα από την Περιφερειάρχη, οι Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου, Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρ. Καπάταης, Ψηφιακής Πολιτικής, Π. Αθανασιάδης, Πολιτισμού, Ε. Αποστολάκη, Οικονομικών, Χρ. Καραμάνος καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φώτης Χρυσικός.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.