Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 και ώρα 9 το βράδυ, στην Συναυλία της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας, Ελένης Βιτάλη!

Μια αξέχαστη βραδιά, υπόσχεται να χαρίσει η καταξιωμένη Ελένη Βιτάλη, με τον εντελώς φρέσκο και νέο ήχο, της νεοσύστατης μπάντας της, «ΤΖΟΥΜ»!

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια πορείας, η Ελένη Βιτάλη, δίκαια θεωρείται σήμερα μία από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες της Ελλάδας Τραγούδια όπως η “Ταχεία, “Πάμε γι’ άλλες πολιτείες’’ και “Ένα χειμωνιάτικο πρωί”, “Εγώ τραγούδαγα τα βράδια στα σκυλάδικα” και “Κιβωτός” είναι μόνο λίγες  από τις τεράστιες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, που θα απολαύσουμε στην Πλατεία Μαρκοπούλου.

Μαζί της επί σκηνής, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος Ζιώγαλας, ο οποίος μέσα από την πολύχρονη πορεία του στο μουσικό στερέωμα, κατατάσσεται σε εκείνο τον χώρο, όπου συναντιέται η δημοτική μουσική με την ροκ και τον ηλεκτρικό ήχο.

Τους «ΤΖΟΥΜ» αποτελούν οι μουσικοί: Μάνος Αχαλινωτόπουλος (πνευστά), Ρήγας Βοργιάς (μπάσο), Δημήτρης Λιόλιος (έγχορδα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά), Δημήτρης Σίντος (πλήκτρα), Θανος Τσελεμπής (τύμπανα), Νίκος Ξύδης (κιθάρα).


Απευθύνουμε ιδιαίτερο Κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, αλλά και ξεχωριστό Κάλεσμα προσφοράς Φαρμάκων, τα οποία θα διατεθούν, όλα, για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας Νέας Μάκρης και Ραφήνας !

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.