Την έμπρακτη αλληλεγγύη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής εξέφρασε ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κατά την σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο  Ραφήνας-Πικερμίου. Ο κ. Κυρίζογλου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Γενικό Γραμματέα κο Βασίλειο Πιστικίδη, για ζητήματα που αφορούν σε έργα στις περιοχές που καταστράφηκαν.  Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, δεν παρευρέθηκε στην συνάντηση καθώς βρισκόταν στην περιοχή που επλήγη από την πύρινη λαίλαπα, όπου όλες αυτές τις μέρες επιθεωρεί τις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ο κος Λ. Κυρίζογλου εξέφρασε την οδύνη και τα συλλυπητήρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας προς τις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς και την συμπαράστασή της προς τους πληγέντες συμπολίτες μας. 
Ως ένδειξη έμπρακτης υποστήριξης και αλληλεγγύης οι Δήμοι και η ΠΕΔ της Κεντρικής Μακεδονίας θα αναλάβουν πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με ένα όχημα (μηχάνημα έργου, ή υδροφόρο ή άλλο ανάλογα με τις ανάγκες του).


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.