Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή, ο 58χρονος (σ.σ. και όχι 60 όπως αρχικά διέρρευσε) Ρομά που συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στο Ζεφύρι.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Ωστόσο, κατά την προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν -πριν από περίπου μία διετία- για τον βιασμό χρήστριας ναρκωτικών. Εκτός από τον 58χρονο Ρομά, που φέρεται να προμήθευσε με ναρκωτικά την 22χρονη, έχει προσαχθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και ο φίλος της.
Στο σώμα της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε γενετικό υλικό του διακινητή ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης στις Αρχές εκείνη μαζί με τον φίλο της και άλλα δύο με τρία άτομα είχαν πάει σε κάποιο σπίτι στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και στη συνέχεια φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις της, ενώ η ίδια δεν ήταν σε θέση να πει εάν υπέστη βιασμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 22χρονη είχε πάει μαζί με τον φίλο της στο σπίτι του συλληφθέντα για να αγοράσουν ναρκωτικά. Κάποια στιγμή η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, ο φίλος της έφυγε και είναι πολύ πιθανό σε εκείνο το διάστημα να έγινε η σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με την μητέρα της 22χρονης δεν υπήρξε βιασμός, ωστόσο οι από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 58χρονου και έτσι ο άνδρας αντιμετωπίζει εκτός από την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και την κατηγορία του βιασμού. Με την κατηγορία αυτή είχε συλληφθεί και πάλι πριν σχεδόν δύο χρόνια. Και σε εκείνη την περίπτωση ως θύμα του εμφανιζόταν χρήστρια ναρκωτικών. Τότε ο Ρομά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.