Το περίπτερο της Atlantis-Pak, εταιρείας του Ομίλου Agrocom, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τα στελέχη της εταιρείας, ο κ. Πιτσιόρλας είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά σχετικά με την έναρξη διαμόρφωσης συγκεκριμένου πλάνου για τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου της στην περιοχή της Βορείου Ελλάδας καθώς και συνολικά για τα μελλοντικά της σχέδια.
Το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα στοχεύει στην προμήθεια των προϊόντων της εταιρείας σε πολλούς πελάτες της στη Βόρεια Αφρική και στις χώρες της Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Η Atlantis-Pak, με πάνω από 2.500 πελάτες σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο, αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή πλαστικών συσκευασιών για τρόφιμα παγκοσμίως.
To Agrocom Group είναι ένας ρωσικός όμιλος εταιρειών, που κατέχει περιουσιακά στοιχεία στη βιομηχανία τροφίμων, στον γεωργικό τομέα, στη βιομηχανία συσκευασίας, στο λιανικό εμπόριο. Ο όμιλος εταιρειών ενώνει περισσότερες από 60 επιχειρήσεις, με συνολικό αριθμό συνεργατών 15,7 χιλιάδες ανθρώπους.
Η εταιρεία διαχείρισης του ομίλου ιδρύθηκε το 2004 από τον Ιβάν Σαββίδη και έχει τη βάση της στο Ροστόφ στον Ντον.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.