Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η τρίτη για το 2018, διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής» ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), που υλοποιείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 το πρωί, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Άνοιξης έγινε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου  διανομή νωπών και συσκευασμένων τροφίμων (τυροκομικά, νωπά κοτόπουλα και κρέατα, είδη παντοπωλείου και οπωρολαχανικά), καθώς και βρεφικών ειδών και ειδών οικιακής χρήσης. Ωφελούμενοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). H διανομή θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς από τις 130 οικογένειες προσήλθαν και παρέλαβαν τα προϊόντα 103 οικογένειες. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης,  ότι ο Δήμος Διονύσου είναι πρώτος στα ποσοστά επιτυχίας του προγράμματος και η διανομή πραγματοποιήθηκε με μεγάλο συντονισμό, ταχύτητα και οργάνωση, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι εξυπηρετούμενοι πολίτες.


Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σημειώνει σχετικά: «Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αυτό επιδιώκουμε και φέτος να προσφέρουμε μια μικρή, αλλά ουσιαστική στήριξη σε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα θεμελιώδη για την επιβίωσή τους. Στόχος μας είναι κανένας συμπολίτης μας να μην είναι μόνος του στη κρίση».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.