Ένα νέο καταθετικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές, με σκοπό την κάλυψη των  αυξημένων αναγκών τους διατίθεται από το δίκτυο των καταστημάτων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. 
Το «Δυναμικό Ξεκίνημα» απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιότερους προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς Φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ ή Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και σε σπουδαστές ιδιωτικών σχολών άνω των 18 ετών, παρέχοντας πλήθος πλεονεκτημάτων και διευκολύνσεων.
Ο νέος λογαριασμός δεν έχει όριο αρχικής κατάθεσης, παρέχει όλα τα προνόμια ενός τρεχούμενου λογαριασμού και δίνει τη δυνατότητα ορισμού συνδικαιούχου.   
Προσφέρει υψηλή απόδοση 2% για ποσό έως 2.000 ευρώ, καθώς επίσης και δωρεάν χρεωστική κάρτα, πάγιες εντολές χωρίς προμήθεια για εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας μέσω της υπηρεσίας Pancreta Online, σημαντικές εκπτώσεις σε ασφάλιση οχημάτων, δυνατότητα λήψης σπουδαστικού δανείου υπό όρους και προϋποθέσεις.
Οι δικαιούχοι που θα ανοίξουν λογαριασμό μέχρι τις 31.12.18 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ετήσια κλήρωση με έπαθλο 2.000€ για 5 τυχερούς σπουδαστές. 
Η διαδικασία ανοίγματος του λογαριασμού είναι απλή και κάθε δικαιούχος οφείλει να προσκομίσει βεβαίωση που να αποδεικνύει την φοιτητική ιδιότητά του. 
Η Παγκρήτια Τράπεζα εύχεται στους νέους φοιτητές ένα εποικοδομητικό και «Δυναμικό Ξεκίνημα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.