Αναστάτωση επικράτησε στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο μετά από αποκόλληση και πτώση μεγάλου βράχου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις τουρίστες τραυματίστηκαν, ενώ υπάρχουν φόβοι για τρεις αγνοούμενους. 
Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο βράχος έπεσε στη θάλασσα περίπου στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους λουόμενους. 
Από την αποκόλληση του βράχου προκλήθηκε μεγάλος κυματισμός με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν βάρκες. Στην περιοχή γίνονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. 
Την ίδια στιγμή, αναχώρησε από την Ελευσίνα με Super Puma για τη Ζάκυνθο ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής για να συμμετάσχει στις έρευνες. Ακόμα, δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν στην Κυλλήνη και από εκεί στη Ζάκυνθο για να συμμετάσχουν με την Πυροσβεστική και το Λιμενικό στις έρευνες.
«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.
Φωτογραφίες: ermisnews.gr &  imerazante.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.