Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας -Φωτογραφία: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI

Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απηύθυνε πρόκληση σε όποιον ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο να του καταθέσει πρόταση ενός 15 ημερών.


Παράλληλα, απάντησε για τα χρήματα που πληρώνει στο «AEL FC Arena», αλλά και για το φερόμενο ενδιαφέρον του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας

Για τον πόλεμο που θεωρεί ότι δέχεται και τις προτάσεις που περιμένει: «Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από την θέση που έχω του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».
Για το ότι κανείς δεν ευχαριστήθηκε όταν ο ίδιος ανέλαβε την ΑΕΛ: «Όταν ήρθα εγώ εδώ κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin, είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στην Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον "χρυσό αιώνα" του Περικλέους».
Για τα χρήματα που δίνει για τη χρήση του «AEL FC Arena»: «Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Σε επίπεδο αποζημίωσης οικονομικής. 10.000 ευρώ κάθε παιχνίδι και για οποιοδήποτε, έστω και ένα εισιτήριο πάνω από 2.500 εισιτήρια, θα υπήρχε καταβολή 30%. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί».
Για τον Πλεξίδα: «Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει».
Πηγή: sporfm



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.