Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε «νονός» της νύχτας πριν από λίγο στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση έγινε στην Ακτή Κονδύλη 4 με καλάσνικοφ, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε βαν «γάζωσαν» το θύμα.
Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, έχοντας τις αισθήσεις του.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από τα γραφεία εταιρίας που στεγάζεται σε κτίριο της Ακτής Κονδύλη
Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα λευκό βαν, το οποίο στο εσωτερικό του ήταν καμένο. Μέσα σε αυτό εντόπισαν κι ένα καλάσνικοφ, επίσης καμένο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, επονομαζόμενο και «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου, στο Π. Φάληρο.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη αξιωματικοί της ασφάλειας και της σήμανσης που διερευνούν την υπόθεση.
Η επίθεση έγινε στην Ακτή Κονδύλη 4 
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο
Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης είχε δεχθεί ενέδρα στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Στην ενέδρα θανάτου, μετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα. Δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν δυο ακόμη σε αυτοκίνητα, ως υποστήριξη. Ο εκτελεστής με το 45αρι πιστόλι, βγήκε από αυτοκίνητο, αδειάζοντας, το όπλο του (περίπου 60 κάλυκες) με στόχο τον Μανώλη Καραγιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.