"Το επόμενο διάστημα αναμένουμε να  ανακοινωθεί  υποψηφιότητα για τον Δήμο Κορυδαλλού , η οποία θα κάνει πάταγο".







Ο  Πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής και Α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ Νίκος Παπαγεωργίου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Paradimotika.gr μαζί του,μας ανέφερε, πως δέχεται  έντονες πιέσεις, τόσο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όσο και από τοπικούς παράγοντες της πόλης ώστε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού.
O λόγος που  σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, είναι όπως χαρακτήρισε, τις συγκεκριμένες εκλογές , ως μάχη κατά του κομματικού κράτους, της απαξίωσης του κράτους δικαίου, μάχη για μια χώρα με θεσμούς που λειτουργούν σωστά με κέντρο τον πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του.
«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με τους όρους του «Κλεισθένη», εάν και μόνο δεν προηγηθούν οι εθνικές εκλογές.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που προηγηθούν οι εθνικές εκλογές ο νόμος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την αυτοδιοίκηση θα αλλάξει. Η ΝΔ θα καταργήσει το γονατογράφημα της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση», όπως έχει δηλώσει άλλωστε και  ο Γραμματέας της ΝΔ  κ. Αυγενάκης, ο οποίος επισήμανε  ότι το κόμμα  πιστεύει στην αποκέντρωση και όχι στο δυσλειτουργικό κράτος.
 ΛΕΜΕ «όχι» στην πατρωνία από κομματικούς κυβερνητικούς εγκάθετους και θέλουμε την αυτοδιοίκηση ως μοχλό ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Παπαγεωργίου.

Στην ερώτηση για το πως βλέπει την υποψηφιότητα Χουρσαλά για τον Δημαρχιακό θώκο μας απάντησε: O κ Χουρσαλάς είναι και αυτός ένας άνθρωπος νέος  με όραμα. Θα περιμένω να δω τις κινήσεις του, Θα συζητήσω μαζί του, για να ενώσουμε όλες αυτές τις δυνάμεις που θα συσπειρωθούν για να κερδίσουμε κάτι, για το Δήμο του Κορυδαλλού, και να το βάλουμε παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.