Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικο θεατρο

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει τον κύκλο των εκδηλώσεων «Η ΠΟΙΗΣΗ on the road - Νέοι ποιητές διαβάζουν και συζητούν την εποχή τους» με την πρώτη συζήτηση Ποίηση και σώμα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Φουαγέ.
Στη συζήτηση συμμετέχουν οι, Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Μυρσίνη Γκανά, Μαρία Φίλη, Μαρία Κουλούρη, Εύα Σπαθάρα,
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, πραγματοποιούνται δημόσιες αναγνώσεις κάθε πρώτη του μηνός, από 1ης Οκτωβρίου 2018 έως 1η Μαρτίου 2019, σε μέσα μεταφοράς και εμβληματικούς τόπους στον άξονα Αθήνας- Πειραιά.
Κάθε πρώτη Παρασκευή του ίδιου μήνα οι ποιητές συζητούν παρουσία κοινού στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Συντονιστής: της εκδήλωσης είναι ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος.
Μια σύμπραξη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και Της «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, με τη στήριξη της εταιρίας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).
Κυριακάτικα Πρωινά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Κυριακή 7 Οκτωβρίου
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνομιλεί με την πόλη και τις δομές της και εγκαινιάζει συνεργασία με το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, με τα Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά.
Ο κύκλος ανοίγει με την συναυλία «Από τον Μάνο Χατζιδάκι στον Isaac Albeniz» την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις 12.00 μ.μ.,
Το πρόγραμμα ερμηνεύει η Παιδική Κιθαριστική Ορχήστρα Πειραιά, Piraeus Guitar Ensemble.
Ακολουθεί ένα Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, 12.00 με την Ρεμπέτικη κομπανία Π.Μ.Κ.Π. και φιλική συμμετοχή των Μανόλη Καραντίνης και Νίκου Ανδρουλάκη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Μαστοράκης & Στέλιος Γκόλγκαρης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.