Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργιάδης: Δειλό ανθρωπάκι ο Κοτζιάς

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς, μέσω Twitter, έκανε στον Νίκο Κοτζιά ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «δειλό ανθρωπάκι» τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, λόγω του τρόπου που αντέδρασε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο Νίκος Κοτζιάς επιτίθεται στη ΝΔ και την αποκαλεί “άθλια” διότι είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να πει “άθλιο” τον Καμμένο του οποίου τις κατηγορίες ότι τα έπαιρνε από τον Σόρος, μέσω της εταιρίας με τις visa, όπως δήλωσε on camera στο Star, επανέλαβε η ΝΔ. Δειλό Ανθρωπάκι!», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς είχε επιτεθεί στη ΝΔ μέσω Twitter το Σάββατο, γράφοντας: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».
Η ανακοίνωση της ΝΔ που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού ανέφερε:
«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.