Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ πειραια
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον Νέο Κύκλο Δωρεάν Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Διαλέξεων, που διοργανώνει το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης  της  Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά,  σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.
Τα επιμορφωτικά προγράμματα περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες συναντήσεις, ενώ μετά την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, σε απογευματινά τμήματα, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ (Αλκιβιάδου 122, Πειραιάς).

Οι θεματικές ενότητες είναι:
1.         Αγχώδεις Διαταραχές
2.         Θετικοί Γονείς-Χαρούμενα Παιδιά -  Για γονείς παιδιών 3-10 ετών.
3.         Πρώτες Βοήθειες-Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση με χρήση απινίδωση.
4.         Εκμάθηση on site massage ( εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης στην περιοχή του αυχένα).   
5.         Διατροφική αντιμετώπιση νοσημάτων
6.         Προσωπικό Μακιγιάζ
7.         Εκμάθηση MS WORD
8.         Εκμάθηση MS EXCEL
9.         Εκμάθηση MS POWERPOINT       
                                                  
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πειραιά:paideiasdp3@pireasnet.gr, σε αίτηση η οποία είναι διαθέσιμη στο site του Δήμου Πειραιά, στο εξής πεδίο: http://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2018/11/aithsh-seminaria-1.pdf?fbclid=IwAR0dV_ScWt9GSLu3Zf7GSIhinxJKmFl_SuAvTIYJuptiS6yspaJOc-EqcaM

Οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης της αίτησης,  μπορούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους στα γραφεία του τμήματος- Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους 2, 2ος όροφος, Πύργος Πειραιά, καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 14:00. Τηλ. επικοινωνίας: 2132024715 – 2132024705.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.