Επιβεβαιώνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπόνοιες περί βιασμού που άφησε ο 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Αυλώνα.
Τα ευρήματα της εξέτασης από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού που εξέτασαν τον 19χρονο φέρεται να είναι συμβατά με παρά φύσει ασέλγεια.
Ο 19χρονος είχε καταθέσει σε αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής -που έχει αναλάβει την υπόθεση- ότι μετά τον ξυλοδαρμό του λιποθύμησε και βρέθηκε σε διαφορετικό χώρο απ’ αυτόν που βρίσκονταν.
Ο κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι ξύπνησε χωρίς το παντελόνι του. 
Τέλος, ο 19χρονος υποστηρίζει ότι μπορεί να αναγνωρίσει τα άτομα που τον χτύπησαν.
Σημειώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους έγκλειστους των φυλακών Αυλώνα που φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου. 
Ο κατηγορούμενος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό» και μετά επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα, αλλά αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.