Για 4η χρονιά ο Δήμος Αλίμου οργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη «Παραμυθούπολή» του. Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) και τα ξύλινα βαγόνια του Άλιμος Express στην Αγορά Θουκυδίδου θα χαρίσουν στα παιδιά μοναδικές μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια των εορτών, από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019.
Παιχνίδια, χοροί, τραγούδια, έθιμα, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις σε εικαστική έκθεση, εργαστήρια, κατασκευές, παραμύθια, εορταστικά δρώμενα και πολλές πολλές εκπλήξεις από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!
Εφέτος, ένα ΚΑΡΟΥΖΕΛ θα στροβιλίζεται στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα), όσο ο Ρούντολφ το τρενάκι θα κάνει τις βόλτες του από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη. Όλα δωρεάν, για να έχουν όλα τα παιδιά του Αλίμου χαρούμενες γιορτές!
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τους συνεργάτες του θα καταφθάσει με το τρενάκι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, για να κηρύξει την πανηγυρική έναρξη της Παραμυθούπολης στις 6μ.μ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.