Αποτέλεσμα εικόνας για Κινητικότητα στην ΝΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη λευκή ρόμπα «εργαστηρίου» στο τυροκομείο των Καλαβρύτων δείχνει ότι βαδίζει ολοταχώς στο δρόμο των εκλογών.
Οι πρωθυπουργικές υποσχέσεις για επιδόματα, οι πληροφορίες για νέα ρύθμιση χρεών στην εφορία και η... αντιμνημονιακή εξαγγελία Τσίπρα για τις γερμανικές αποζημιώσεις δείχνουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου στρώνουν το δρόμο προς τις κάλπες.
Βασικό σενάριο στη ΝΔ είναι ότι το αργότερο έως τον Μάιο θα γίνουν και οι εθνικές εκλογές.
«Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε σε απόλυτη εκλογική εγρήγορση», είναι η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον κομματικό μηχανισμό.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει στους συνομιλητές του ότιδεν αρκεί να πείσουν τους πολίτες ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να φύγειαλλά, κυρίως, ότι η ΝΔ αξίζει την ευκαιρία να κυβερνήσει και να κυβερνήσει καλά.
Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στον Δυτικό τομέα της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε χθες από το Ίλιον, μόνο τυχαία δεν είναι. Απέναντι στον διχαστικό λόγο που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απευθυνθεί στην κοινωνία, ο πρόεδρος της ΝΔ στοχεύει να μιλήσει σε όλους τους Έλληνες.
Το πρόγραμμα και οι θέσεις της γαλάζιας παράταξης είναι η απάντηση στην προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, που χαρακτηρίζει τη ΝΔ κόμμα της ελίτ, τονίζουν στελέχη της Πειραιώς. Αυτός που έπληξε τους πιο αδύναμους με την πολιτική του και ρήμαξε τη μεσαία τάξη, όπως σημειώνουν, είναι ο κ. Τσίπρας με τα μέτρα που επέβαλε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οδήγησαν στην αφαίμαξη της οικονομίας.
«Είμαστε βαθιά λαϊκό κόμμα, είμαστε το κόμμα των πολλών, είμαστε το κόμμα το οποίο δεν κάνει κοινωνικές διακρίσεις, είμαστε το κόμμα το οποίο την επόμενη μέρα θα σταθεί με αλληλεγγύη δίπλα σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη», υπογράμμισε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ξεδιπλώσει το επόμενο διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.