ΝΔ: Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη
Οξεία κριτική ασκεί στη κυβέρνηση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, με αφορμή τη νέα επίθεση στην έδρα των ΜΑΤ, σημειώνοντας ότι με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη».

Σε δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, συμμορίες χτύπησαν την έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή και έφυγαν σαν κύριοι και ότι η συστηματική στοχοποίηση αστυνομικών που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους, ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την Κυβέρνηση.
«Τα κυβερνητικά στελέχη εξακολουθούν να αδιαφορούν για την πάταξη της εγκληματικότητας που αποτελεί καθολικό αίτημα της κοινωνίας. Τα κρούσματα ανομίας εντείνονται καθημερινά, καθώς η Κυβέρνηση συνειδητά αποφεύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τις φιλικές της ‘‘συλλογικότητες’’. Το δίδυμο του, κατ’ επίφασιν, Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα, συνεχίζοντας την πολιτική ανοχής που χάραξε ο αλήστου μνήμης κ. Τόσκας, αναπαράγουν τα ίδια αδιέξοδα, καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», προσθέτει ο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ
«Επαναλαμβάνουμε ότι με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη. Μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι να μπουν το συντομότερο τίτλοι τέλους σε μια Κυβέρνηση, που και στο τομέα της δημόσιας τάξης αφήνει πίσω της ερείπια», καταλήγει στη δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.