Αποτέλεσμα εικόνας για νδ
Να είναι "πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του" συστήνει η Νέα Δημοκρατία στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά μετά τα νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στενός συνεργάτης των κ. Παππά & Τσίπρα φέρεται να έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη.
"Αν η Νέα Δημοκρατία 'ψειρίζει τη μαϊμού', προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο", αναφέρει το  Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:
"Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται".
Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία έθετε αμείλικτα ερωτήματα με αφορμή νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στενός συνεργάτης των κ. Παππά & Τσίπρα φέρεται να έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη.
"Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη", σημειώνει η ΝΔ.
 
"Ποιες 'υπηρεσίες' άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;" επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση. 
 
Η "γαλάζια" παράταξη κλείνει την ανακοίνωσή της υποστηρίζοντας: "Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησής του. Θα επανέλθουμε...".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.