Έχει χαρακτηρισθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής σε όλη την Ευρώπη, με εκατομμύρια φανατικούς να προσμένουν κάθε χρόνο το εν λόγω πάρτι! Ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά τη νίκη της χώρας με τη Netta και το τραγούδι «Toy», θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου 2019 και τα σενάρια εκπροσώπησης της Ελλάδας και της Κύπρου καλά κρατούν. 
Αρχικά, πληροφορίες και φήμες ήθελαν την Καλομοίρα Σαράντη να συζητά με την ΕΡΤ για να βρεθεί στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού, έπειτα από την επιτυχημένη συμμετοχή του παρελθόντος με το κομμάτι «My Secret Combination». «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος (σ.σ το 2018 που έκλεινε δέκα χρόνια από την πρώτη της εκπροσώπηση στο θεσμό), δεν νομίζω», είχε αναφέρει η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια. Όπως φαίνεται, η ίδια μπορεί να δέχθηκε πρόταση από την κρατική τηλεόραση, όμως δεν το σκέπτεται ιδιαίτερα θετικά. 
Ένα ακόμη όνομα που απασχόλησε είναι αυτό του Βαγγέλη Κακουριώτη. Η δισκογραφική εταιρία Panik Records, η οποία τα τελευταία χρόνια κατέχει σχεδόν την αποκλειστικότητα και «στέλνει» δικά της πρόσωπα στο διαγωνισμό, έχει σκεφτεί για φέτος τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Ο τραγουδιστής, με το μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό, είναι ο άνθρωπος που η δισκογραφική πιστεύει ιδιαίτερα, καθώς θεωρούν ότι είναι ένα πρόσωπο φρέσκο και ταλαντούχο που ταιριάζει πολύ στο προφίλ του διαγωνισμού. 
Τα τελευταία 24ώρα ακούγεται έντονα ότι το ίδιο πρόσωπο έχει δεχτεί πρόταση και από την Κύπρο. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Panik Records αναφέρει στο Reader.gr ότι επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει από το ΡΙΚ, ενώ ως δισκογραφική εμμένουν και στηρίζουν το Βαγγέλη Κακουριώτη. 
Η Κύπρος, όπως φαίνεται, μετά την περσινή 2η θέση με την Ελένη Φουρέιρα, επιθυμεί να έχει μία επίσης δυνατή συμμετοχή στον 64ο διαγωνισμό. Υπεύθυνοι του σταθμού ΡΙΚ έχουν προσεγγίσει τη δισκογραφική εταιρία της Τάμτα, με την τελευταία να δηλώνει σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη: «Το ΡΙΚ έχει όντως προσεγγίσει τη Minos-EMI και μέσα σε όλα τα ονόματα ξέρω ότι έχει αναφερθεί και το όνομά μου… Η άποψή μου είναι πάντα αυτή που λέω εδώ και πολλά χρόνια: Τραγούδι να ακούσω, να μ’ αρέσει και θα είμαι πολύ ευγνώμων και υπερήφανη».
Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Ιωάννη Δρόσο, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν η επιλογή του καλλιτέχνη θα γίνει με απευθείας ανάθεση ή μέσα από διαγωνισμό εγχώριου τελικού. Την προσεχή εβδομάδα θα μπει «τάξη» στο εν λόγω θέμα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και οι προετοιμασίες πρέπει να ξεκινήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.