Ο Πειραιάς φορά τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των εορτών, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουμε σχεδιάσει, διαρκεί έναν μήνα με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Θέλουμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε όλους και κυρίως στα παιδιά. Η δική τους συμμετοχή, το κέφι και το χαμόγελο, είναι αυτά που θα δώσουν στην πόλη μας το πραγματικό εορταστικό κλίμα.
Οι ημέρες των εορτών είναι μια ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας. Οφείλουμε, όμως, ειδικά αυτές τις ημέρες, να βρεθούμε ακόμα περισσότερο κοντά και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που για ακόμα μια χρονιά στηρίζει τον Δήμο Πειραιά στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για τα παιδιά μας.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην πόλη μας. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία για το νέο έτος».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.