Μια  εξαιρετικά τιμητική διάκριση  για την Olympian Green, έρχεται για ακόμα μια φορά να επιβραβεύσει τις προσπάθειες  όλης της ομάδας που εργάζεται ακατάπαυστα για να προσφέρει ποιοτικό βραβευμένο ελαιόλαδο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Olympian Green συμπεριλήφθηκε στις 100 πρώτες εταιρείες στον κόσμο, από τη θέση 99 έως τη θέση 43, αποδεικνύοντας ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Στην κατάταξη του  EVOOWR για το 2018  και ανάμεσα σε  9500 προϊόντα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου παγκοσμίως, η OLYMPIAN GREEN  είναι στην πρώτη τριάδα των ποιοτικών βραβευμένων ελαιόλαδων στην Ελλάδα , ενώ σε Παγκόσμιο επίπεδο κατέχει την θέση τεσσαρακοστή Τρίτη θέση. 

Το Οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κτήμα Λουΐζα Ποικιλίας Κορωνέικης είναι  πρώτο στην Κατηγορία του για την Ελλάδα  και δεύτερο Παγκόσμια!!
Στο Κτήμα Λουΐζα , οι ελιές μαζεύονται με παραδοσιακή ιεροτελεστία, σε 55 στρέμματα του βιολογικού κτήματος Λουΐζα μεγαλώνουν 1200 δέντρα Κορωνέικης Ποικιλίας  που δίνουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.  Η γεύση του είναι φρουτώδης και η υφή του ελαφριά. Η καλλιέργεια των ελαιόδεντρων γίνεται παραδοσιακά, χωρίς φάρμακα και λιπάσματα παρά μόνο με κοπριά από το άλογο του κτήματος.  Ο ελαιώνας τον χειμώνα φυτεύεται με βίκο για την λίπανσή του. Με το χέρι προσεκτικά μαζεύονται οι καταπράσινες ελιές στα μέσα του Οκτώβρη όταν μόλις αρχίζουν να μωβίζουν. Πηγαίνουμε την κάθε ημερήσια σοδειά  ελιών στο βιολογικό λιοτρίβι της OLYMPIAN GREEN , όπου εκθλίβονται σε θερμοκρασία 26 βαθμών Κελσίου, κρατώντας όλα τα αιθέρια έλαιά του δημιουργείται το φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "KTIMA LOUIZA". Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας μας έχει ανταμείψει κερδίζοντας χρυσά και ασημένια βραβεία σε διαγωνισμούς ποιότητας και παρουσίας.


Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, αλλά και από μια οικογένεια προϊόντων που  περιλαμβάνει μια  μεγάλη γκάμα ,όπως  είναι οι Ελληνικές επιτραπέζιες ελιές, και ξύδι Βαλσάμικο .  Για την παραγωγική διαδικασία διατηρεί μια μεγάλης δυναμικότητας,    υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα έκθλιψης παραγωγής  και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοπόννησο, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζονται  καινοτόμες λύσεις και ποιοτικός έλεγχος αυστηρών προδιαγραφών   Σημαντική είναι η ανάπτυξη  των ομάδων παραγωγών  και των ευρύτερων προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία διατίθενται στην Παγκόσμια αγορά σε περισσότερες από 20 χώρες  και με συνολικές διακρίσεις 52  τα τελευταία 3 χρόνια .

Για πληροφορίες:
Παπαϊωάννου Κατερίνα  Τηλ: 2111033610  E:papaioannou@olympiangreen.com

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.