Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας και στο Τοπικό Ιατρείο Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης.



Οι δύο αυτές Δημόσιες μονάδες Υγείας της 1ης ΥΠΕ Αττικής λειτουργούν και ως Εμβολιαστικά Κέντρα. Στην Καλλιθέα διενεργούνται πάνω από 900 εμβολιασμοί ημερησίως, ενώ στο Τοπικό Ιατρείο του Παλαιού Φαλήρου γίνονται πάνω από 100.

Ο κ. Σπανάκης συζήτησε με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό, άκουσε προσεκτικά τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη ροή των εμβολιασμών και να συνομιλήσει με πολίτες.
Μετά τις επισκέψεις ο κ. Σπανάκης δήλωσε:
«Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στα Εμβολιαστικά Κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Καλλιθέας και το Τοπικό Ιατρείο Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιούνται πάνω από 1.000 εμβολιασμοί καθημερινά. Μετά από συζήτηση που είχα με πολίτες και το προσωπικό, θα ζητήσω με Κοινοβουλευτική μου Παρέμβαση την ενίσχυση σε προσωπικό του Κ.Υ. Καλλιθέας και του Τοπικού Ιατρείου Παλαιού Φαλήρου καθώς και την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. Καλλιθέας. Θέλω να συγχαρώ το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να έχουμε αυτή τη ροή στα Εμβολιαστικά Κέντρα Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.