Φωτογραφία: Εurokinissi

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι και με τη «βούλα» παίκτης των Πειραιωτών, που ανακοίνωσαν το βράδυ της Τετάρτης την απόκτησή του για τα επόμενα 4,5 χρόνια.
Ο 24χρονος φορ έφτασε σήμερα το πρωί στη χώρας μας μετά το πολύωρο ταξίδι του μέσω Ρώμης και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με σκοπό να μεταβούν μαζί στα γραφεία της ομάδας, όπου μετά το πέρας των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων θα υπέγραφε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. 
Ετσι, απόψε ο ΟΣΦΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του:
Ο Μαουρίτσιο Φράνκο Σολδάνο όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου του 1994, έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας σε ηλικία 15 ετών. Την περίοδο 2013/14, συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα όταν αγωνιζόμενος στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Αργεντινής κατάφερε να σκοράρει 22 γκολ. Το 2014, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουνιόν Σάντα Φε, παρόλο που αρκετές ομάδες έριζαν για την υπογραφή του. Ράσινγκ Κλουμπ, Βελέζ, Ουρακάν, Γουέστ Μπρομ, Λεβάντε κατά καιρούς εξετάζουν θερμά το ενδεχόμενο της αγοράς του, διακρίνοντας έναν πολλά υποσχόμενο στράικερ (22 γκολ/ σε 89 συμμετοχές).
Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών τον έχει ξεχωρίσει, ενώ υπήρξε και «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για τη γραμμή κρούσης της ομάδας από το καλοκαίρι. Από σήμερα και για τα επόμενα 4,5 χρόνια θα «υπηρετεί» την ερυθρόλευκη.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στη λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών:
«Φράνκο Σολδάνο καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @FraancoSoldano welcome to Olympiacos!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.