Αποτέλεσμα εικόνας για περιπολικο
Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία στα Χανιά για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός άντρα που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, στην είσοδο πολυκατοικίας, όταν μια φοιτήτρια που επέστρεφε σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση αγνώστου που προσπάθησε να της κλείσει το στόμα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η κοπέλα κατάφερε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.
Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο με δύο περιπολικά και ερευνούν και όλες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να βρεθούν τυχόν καταγραφές. Μάλιστα παρόμοιο περιστατικό στην ίδια πολυκατοικία είχε συμβεί πριν λίγες μέρες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι αδύνατος, μελαχρινός, πιθανότατα Έλληνας και φορούσε δερμάτινα γάντια, και σκούρα ρούχα.
Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, στο facebοοκ είχε γίνει ανάρτηση που προειδοποιούσε για επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, στην οποία μάλιστα ανάρτηση γινόταν λόγος για περισσότερα από πέντε περιστατικά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.