Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Δικηγόρος από το 1976 έως το 1998.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου στο οποίο εκλέγεται επί 21 χρόνια Πρόεδρός του.
Από το 1999 μέχρι σήμερα με προσωπική της πρωτοβουλία καθιερώθηκαν ως ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου τα «Καραϊσκάκεια». Χάριν των εκδηλώσεων αυτών αλλά και ενεργειών του Συνδέσμου, κρατήθηκαν το 2010 τα οστά του Αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο και στον Πειραιά όταν οι απόγονοι του Ήρωα αξίωναν τη  μεταφορά των οστών του στην ιδιαίτερη του πατρίδα, το Μαυρομμάτι Καρδίτσας.
Επί Δημαρχίας Στέλιου Λογοθέτη και Χρήστου Αγραπίδη διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του 1ου Νηπιαγωγείου Νέου Φαλήρου και λαϊκό μέλος Επιτροπών Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσωπικότητα της πόλης μας, με πολυετή προσφορά στα κοινά. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της κας Λαγκαδιανού-Κανιούρα στον συνδυασμό μας, καθώς αγαπάει πραγματικά τον Πειραιά και το Νέο Φάληρο. Είναι ένας δυναμικός άνθρωπος με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας.  Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα έχει γνώση, άποψη και εμπειρία, γεγονός που έχω διαπιστώσει από τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Σύνδεσμο Νέου Φαλήρου τα τελευταία 4,5 χρόνια. Χαίρομαι που η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας. Όλοι μαζί ενωμένοι για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε».

Η κα Αργυρώ Λαγκαδιανού-Κανιούρα σε δήλωσή της επεσήμανε: «Θέλω να στηρίξω τον Γιάννη Μώραλη, γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο αξιόλογος Δήμαρχος που έχει περάσει τουλάχιστον από την περιοχή του Νέου Φαλήρου. Έχει κάνει πολλά πράγματα για το Νέο Φάληρο. Ο μόνος λόγος που επιθυμώ να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», αν και μου είχαν ζητήσει κι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό τους και κατά το παρελθόν και τώρα, είναι ότι ο Γιάννης  Μώραλης είναι ο πιο αξιόλογος Δήμαρχος με μεγάλη προσφορά στο Νέο Φάληρο και ευρύτερα στον Πειραιά και επειδή θέλω να συμβάλω να ολοκληρωθεί το έργο που έχει ξεκινήσει. Επίσης τον εκτιμώ ως προσωπικότητα. Θαυμάζω τη σεμνότητα που τον διακρίνει και την αποφασιστικότητά του να προβαίνει σε έργα και όχι σε λόγια».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.