«Θερμή» υποδοχή ετοίμασαν οι συνδικαλιστές του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Οι εργαζόμενοι μπλόκαραν για λίγο την είσοδο στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Παύλο Πολάκη,η ενώ κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης έντασης οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν επιτακτικά από τον υπουργό να κατέβει από το αυτοκίνητο και να δώσει μία απάντηση για τις απολύσεις στα νοσοκομεία.

Από τη δική του πλευρά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρνήθηκε ότι γίνονται απολύσεις στα νοσοκομεία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων.
Ο αναπληρωτής υπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και συνομίλησε με τους εργαζομένους. Ο ίδιος συνέστησε ηρεμία απευθυνόμενος στο παραταγμένο πλήθος σημειώνοντας ότι δεν θα φύγει κανείς ενώ συμπλήρωσε «Αυτή η κυβέρνηση βάζει, δε βγάζει»,όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Οι εργαζόμενοι ύψωσαν πανό με σύνθημα "Καμία απόλυση - Μαζικές προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού", ζητώντας λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα των συνθηκών εργασίας στο νοσοκομείο. "Δώστε λεφτά για πρόνοια υγεία, μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία" ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε.
Ο πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Βρυσαλης ανέφερε: «Αναδεικνύουμε τα σοβαρά προβλήματα, όπως η υποστελέχωση. Θέλουμε να γίνουν μόνιμες προσλήψεις. Καταγγέλλουμε την παρουσία της αστυνομίας. Οι εργαζόμενοι θα νικήσουν γιατί έχουν το δίκιο με το μέρος τους».
Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε τα νοσοκομείο με αφορμή τα εγκαίνια δύο νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.
Φωτογραφίες: neakriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.