Φωτογραφία Intime

Νέα ανάρτηση στο Facebook πραγματοποίησε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, μετά την αδυναμία της ΕΛΑΣ να σταματήσει τη δράση της ομάδας, μετά το νέο χτύπημα την Πέμπτη στα γραφεία εταιρείας με ιχυοκαλλιέργειες.
Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης υποστήριξε ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ με το επιχείρημα ότι «οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες», προσθέτοντας πως «εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές».
Τέλος, εξήρε την... επιχειρησιακή τακτική του Ρουβίκωνα τονίζοντας ότι οι ενέργειες της αναρχικής ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».
Ολόκληρη η ανάρτηση:
Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" από τις αρχές. Όλα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εάν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επί του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.