Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.
«Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο", δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.
 «Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα, όπως η σημερινή» τόνισε επίσης η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση  -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στην εκδήλωση, τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παρουσίασαν αναλυτικά η κ. Μαρία Αντωνίου,Βουλευτής Καστοριάς, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Σοφία Βούλτεψη και η Αννά Καραμανλή υποψήφιες Βουλευτές στο Νότιο τομέα Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μ. Συρεγγέλα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χ. Καπετάνος.
 -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣέλφι με την Μαρέβα -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Σέλφι με την Μαρέβα -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΟι κυρίες της εκδήλωσης -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Οι κυρίες της εκδήλωσης -Φωτογραφία: Intimenews/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΔεκάδες φίλοι της ΝΟΔΕ Λάρισας απαθανατίζουν την Μαρέβα Μητσοτάκη και τις γυναίκες βουλευτές της ΝΔΔεκάδες φίλοι της ΝΟΔΕ Λάρισας απαθανατίζουν την Μαρέβα Μητσοτάκη και τις γυναίκες βουλευτές της ΝΔ
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΛάρισαςΗ Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας
Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα στον Κ. Αγοραστό (αριστερά) και Μάξιμο Χαρακόπουλο (δεξιά)Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα στον Κ. Αγοραστό (αριστερά) και Μάξιμο Χαρακόπουλο (δεξιά)

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.