Ηχηρές παρουσίες και ανανέωση για τον Συνδυασμό του Σταύρου Τζουλάκη στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές Μαΐου 


Ο Δήμαρχος Ν Σμύρνης κ Τζουλάκης Σταύρος σε δήλωση του τόνισε : 
Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Χριστίνα Ανδρέου, η οποία θα είναι υποψήφια. Πρόκειται για μια αξιόλογη γυναίκα, μάχιμη και δραστήρια στα κοινά του Δήμου μας .Χαίρομαι που η Χριστίνα θα είναι υποψήφια μας ,γιατί πιστεύω πως με τις ιδέες και τις προτάσεις της θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας στο Δήμο μας.
Η κα Χριστίνα Ανδρέου σε δήλωση της μας επεσήμανε.
" Η Νέα Σμύρνη μέρα με την μέρα κερδίζει το στοίχημα για το αύριο.Στην προσπάθεια αυτή, είναι τιμή μου που ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης με εμπιστεύεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.Μέσα από την εμπειρία μου με τα καθημερινά προβλήματα  αλλά και τις ανάγκες της πόλης μας,γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχουμε.
Ζητώ από τους ΝεοΣμυρνιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια μου με την υπόσχεση η δική μου φωνή θα είναι η δική τους δυνατή φωνή μέσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Μαζί με τον Σταύρο Τζουλάκη θα κάνουμε την Νέα Σμύρνη μια πόλη που αξίζει να ζεις".

Ο Δήμαρχος Ν Σμύρνης κ Τζουλάκης Σταύρος σε δήλωση του τόνισε :
Μια ακόμα δραστήρια ΝεοΣμυρνιώτισα εντάσσεται στον Συνδυασμό μας και συμπορεύεται στην προσπάθεια μαςγια μια καλύτερη Νέα Σμύρνη.
Καλωσορίζω λοιπόν την Κατερίνα Σαραντοπούλου, η οποία είναι επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους Δημοτικούς συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν προτάσεις για την ανάπτυξη της πόλης μας.
Η κα Κατερίνα Σαραντοπούλου σε δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητα της τόνισε: 
"Γνωρίζοντας τα προβλήματα της πόλης μας και έχοντας την διάθεση να ασχοληθώ και να βοηθήσω ώστε να δοθεί λύση σε αυτά ,είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.Η πόλη μου είναι το σπίτι μου και θα ήθελα να είμαι κομμάτι και ενεργό μέλος στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σταύρος Τζουλάκης σε μία κρίσιμη καμπή των καιρών.Είναι χαρά μου να βλέπω τον συνδυασμό να διευρύνεται εκ νέου, δίνοντας χώρο και ευκαιρία σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες,με έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια και κοινό ομαδικό στόχο.Είναι τιμή να συμμετέχω σε ένα μοναδικό μακρόπνοο στρατηγικά πρόγραμμα,αυτό με το οποίο ο κ Τζουλάκης στοχεύει να καλύψει κάθε πτυχή εξέλιξης του Δήμου μας.!"

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.