Αγαπητοί Συμπολίτες,

’Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα ευθύνης, όχι μόνο των κυβερνώντων που αδιάκοπα κρίνονται ,αλλά και των κυβερνωμένων που τους κρίνουν’’

Η ρήση αυτή του Πλωρίτη, έγινε το εναρκτήριο λάκτισμα για την ενασχόληση μου με τα πολιτικά δρώμενα. Ιδίως με εκείνα που αφορούν τον Πειραιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή του. Εκεί που μεγάλωσα, ανατράφηκα και με πνεύμα απείθαρχο και αρκετές φορές συγκρουσιακό εξέφρασα την αντίθεση μου με πολιτικές που κατά καιρούς εκφράστηκαν και υιοθετήθηκαν..
Πάντοτε πίστευα ότι η πολιτική είναι πρόβλεψη, ότι είναι ο πρόλογος για την υλοποίηση οραμάτων και την ρεαλιστική διευθέτηση προβλημάτων.
Δυστυχώς μέχρι τώρα η πολιτική ως πρόβλεψη απέτυχε και τα προβλήματα συσσωρεύτηκαν και γιγαντώθηκαν. Οι καθημερινές λέξεις, Ανεργία-Εγκληματικότητα-Φτώχια-Έλλειψη Ποιότητας Ζωής είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τη ζωή του μέσου  Πειραιώτη, διαγράφοντας ένα μείζον ζοφερό και οδυνηρό μέλλον για τις επόμενες γενιές που ακολουθούν.
Φίλοι,
Πρέπει να να μετρηθούμε με τα προβλήματα, με την ίδια την ζωή, όχι με κενολογίες και ρηχές συνθηματολογίες που προσφέρουν μόνο πρόσκαιρη ευχαρίστηση και ικανοποίηση, αλλά με πράξεις που αντανακλούν στα ήθη και τις αξίες μας.
Με πνεύμα αντισυμβατικότητας, ενεργούς συμμετοχής και ρήξης με ομάδες συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων, θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, αφού είδαμε και πιστέψαμε σε μεγάλα και παχιά λόγια.
Είναι η ευκαιρία να ορθώσουμε ανάστημα και να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες μας για προσφορά στην πόλη μας και στη χώρα μας. Απαλλαγμένοι από «νιτερέσα» του παρελθόντος.
Ο Συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» αποτελεί το εχέγγυο για μία αναπτυξιακή επανεκκίνηση, χωρίς λαϊκισμούς και ψευδολογίες αλλά με πνεύμα ειλικρίνειας και εντιμότητας σε όλους εσάς τους δημότες της Περιφέρειας Αττικής.
Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις αξίες και στις αρχές μου, Θεωρώ πολύτιμη την στήριξη και την συστράτευση σας σε μια πολιτική με ήθος και πολιτισμό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.